John Deere Manure Sensing – precizna aplikacija osoke

0
252
Agrosaveti - John_Deere_Manure_Sensing

Sa John Deere Manure Sensing kontrolnim sistemom aplikacije, osoka može da se primeni precizno, bazirano na željenom protoku nutrijenata i ograničenom protoku izraženom u kg/ha. Pored toga, možete da koristite aplikacionu mapu prikladnu za vašu lokaciju.

TRIMAxX-Vertigo-1120x180 (1)

Sa preko 4000 merenja u sekundi, naš HarvestLab senzor, testiran u polju, automatski meri i kontroliše količinu upotrebljenih sastojaka. Na ovaj način, efikasnost i kvalitet žetve je optimiziran. Istovremeno redukuju se troškovi za mineralna đubriva nastalih kasnije tokom sezone.

Fitofert kukuruz 980x250px

John Deere Manure Sensing sistemom se komanduje intuitivno preko GreenStar 2630 monitora. Tokom korišćenja, beskontaktni infra-crveni senzor poredi trenutne nivoe sastojaka sa željenim ciljanim nivoima. Automatski i precizno kontroliše apliciranje dok se koristi sposobnostima John Deere traktora koji nude automatsku kontrolu brzine kretanja. Za starije generacije traktora, podešavanje brzine se obavlja ručno.

TRIMAxX-Vertigo-1120x180

Snimanje svakog đubriva pomoću tečne osoke i količine nutrijenata koji se upotrebe je krucijalno, kako za vršioce usluga, tako i za vlasnike farmi. GS3 2630 monitor beleži do 4 različite komponente koje takođe mogu biti prikazane u operativnom centru. Dokumentacija upotrebljenih organskih nutrijenata na određenu parcelu je osnova za dalju analizu. Može da se koristi za kreiranje preporučnih kartica radi kompenzacije za nedostacima nutrijenata tokom sledeće operacije đubrenja.

PROČITAJTE I...  Povoljne akcije za nabavku mehanizacije

Izvor: John Deere

CUSTODIA--1120x180

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime