John Deere – traktor za svakog domaćina

0
2653
Agrosaveti - John Deere mehanizacija u Srbiji 08

I ovogodišnji Poljoprivredni sajam ostavio je sve posetioce bez daha. Asortiman mehanizacije je bio  i više nego zadovoljavajući. John Deere mehanizacija, čiji je zastupnik Kite doo, bila je jedna od zapaženijih. Osim izuzetnog asortimana, Kite doo bio je i jedan od darivalaca u nagradnoj igri Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu.

Spyrale Adama 1120x1080

‚‚Sajam u Novom Sadu je zaista za nas najbitniji nastup tokom godine, odnosno svake godine nam je to najbitniji nastup. Mi postojimo godinu dana, a već slavimo jedan značajni jubilej. To je 100 godina proizvodnje John Deerer traktora.“ – ističe Bogdan Crnojački marketing menadžer kompanije Kite doo.

Kompanija Kite doo poznata je u regionu, a pre nešto više od dve godine pojavila se i na našem tržištu i to sa konceptom koji se primenjuje u Mađarskoj. Taj koncept podrazumeva povezivanje agronomije i trgovine mehanizacijom. Ova kompanija u svom sastavu ima i departmane koji nude semena, đubriva i sredstva za zaštitu bilja i novoosnovani depratman za trgovinu žitaricama.

LIBRETO 1120x180

„Uz to, trgovina mehanizacijom zatvara krug i naš je cilj da kada uđemo u dvorište korisnika, zemljoradnika da ga obojimo u boje Kite doo.“ – Objašnjava Đorđe Mišković izvršni direktor kompanije Kite doo.

PROČITAJTE I...  Isplata direktnih subvencija za poljoprivrednike do kraja nedelje

John Deer mehanizacija postala je dostupnija domaćinima jer se kompanija Kite doo pobrinula da ima obezbedi i povoljne uslove za kupovinu.

„U saradnji sa OTP bankom i OTP lizingom pripremili smo zaista sjajne finansijske ponude za kupovinu odnosno nabavku kompletnog proizvodnog programa kompanije Kite doo. A tu je pored John Deere traktora, prskalica, balirki, kombajna, naravno tu su i brendovi odnosno proizvodi ostalih renomiranih svetskih proizvođača kao što su JCB teleskopski manipulatori, Kun priključne mašine iz programa zelene linije i obrade zemljišta, Alpego podrivači itd.“ – iznosi Bogdan Crnojački.

Mnogi poljoprivrednici su na Sajam i štand sa John Deere mehanizacijom došli već spremni i odlučni, ili su pak konačnu odluku doneli u razgovoru sa predstavnicima Kite doo. Subvencije i otvaranje IPARD fondova, donelo je domaćinima mogućnost da obnove svoj mehanizatorski park.

„85. međunarodni poljoprivredni sajam ispunjava naša očekivanja. Još jedan od sajmova koji dokazuje da je proces obnove poljoprivredne mehanizacije nezaustavljiv proces bez obzira da li postoje subvencije ili ne.“ – ističe Đorđe Mišković.

PROČITAJTE I...  Produženi rokovi za prijave za subvencije do 12. juna

Još jednom je Poljoprivredni sajam u Novom Sadu bio u bojama John Deere-a, a posetioci i vredni domaćini mogli su da nađu baš ono što im je potrebno za unapređenje svoje proizvodnje i gazdinstava.

Opširnije pogledati u prilogu.

Prethodni tekstBerba jagoda u Mačvi
Sledeći tekstPovoljne akcije za nabavku mehanizacije

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime