HeightSelect i AmaSelect sistem

0
338
Agrosaveti---AmaSelect---01

Sa malom distancom od ciljane površine, efekat vetrova na tečne kapi ima ograničeno delovanje. Optimalna visina krila zavisi od ugla prskanja prskalice i distance između rasprskivača na krilima. AmaSelect sistem ima dostupan razmak na svakih 25 ili 50 cm. Optimalna lateralna distribucija radne tečnosti na ciljanu površinu je garantovana kad su sve komponente dobro sastavljene.

Web-baner-OSR-Dekalb-Vertigo-1120x180-V01

Četvorofazno električno prebacivanje individualnih AmaSelect dizni se sastoji od četvoropozicionog nosača sa električnim prebacivanje. Opcionalno, možete da opremite nosače dizni sa dodatnim paketom kako bi ste postigli razmak između rasprskivača od 25 cm. Kao rezultat, i u kombinaciji sa specijalnim diznama pod uglom mlaza od 80°, udaljenost do ciljane površine manje od 50 cm može biti postignuta. AmaSelect ima prednost za korisnike koji ne žele da napuštaju kabinu traktora kako bi se zamenuli trenutno korišćene dizne i prebacivali na jednu od 4 dizne direktno iz kabine.
Pored toga, takođe je moguće izvršiti automatsko prebacivanje ili priključivanje jednog rasprskivača. Unosom optimalnog opsega pritiska za svaku individualnu diznu sa četvorostrukim nosačem, sistem automatski prebacuje korišćenje svake dizne zavisno od potrebe. Tako, na primer, kad se napusti zona opsega optimalnog pritiska, moguće je promeniti konfiguraciju od razmaka 50 cm na sekundardnu konfiguraciju od 25 cm razmaka između rasprskivača ili prebacivanjem na veće dizne.

2-Vertigo-Kalif-Mega-1120x180

Sa HeightSelect, udaljenost između krila i ciljane površine se automatski podešava zavisno od razmaka i tipova dizni. Novo kod HeightSelect je automatska i konstantna kontrola visine krila pri promeni razmaka između dizni i njihovog tipa. Kad je prskalica uključena, automatsko navođenje krila podešava odgovarajuću distancu do ciljane površine. Takva automatizacija unapređuje efikasnost zaštite biljaka stalnim korišćenjem optimalne lateralne distribucije i minimalnog drifta. Tako je rukovaoc značajno rasterećen.

Web-baner-Luna-Experience-Vertigo-1120x180-V01

Izvor: Amazone

Banner_728x90
PROČITAJTE I...  Prskalica - kombinacija raspoređuje opterećenje

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime