Case IH Quantum traktori

0
1504
Agrosaveti - Case IH - Quantum - traktori

Kao i njegovi prethodnici, Case IH traktori Quantum modela su dostupni u V (vinogradarski), N (uzani) i F (voćni) verzijama. Minimalna ukupna širina traktora je 1063 mm za verziju V, 1228 mm za N i 1382 mm za F.

Adama Maganic 1120x180

Pored toga što daje traktorima novi izgled sa reflektujućim linijama njihovih većih serija, prepoznatljiv frontalni Case IH porodični stajling na Quantum modelima ima praktične benefite. Glatke linije-ivice pomažu minimiziranju rizika da se drveće i limarija ne ošteti tokom rada. Omogućavaju da se točkovi uvuku bliže šasiji radi boljeg skretanja i manevrisanosti.

Za srednje montirane hidraulično pogonjene priključke kao što je oprema za orezivanje, opcije Quantum-a sadrže revidirani, kompaktniji ventilski blok. Bolje je integrisan i pruža lakše i brže povezivanje. Korisnici koji žele da prošire svestranost njihovih traktora sada mogu da ga specifikuju sa integrisanim prednjim podiznim mehanizmom i opcijom priključnog vratila, nudeći nosivost od 2600 kg. Takođe je dostupna i opcija hidraulične pumpe protoka 80 l/min na novim Quantum modelima, kako bi se zadovoljile mašine sa većim potrebama protoka ulja.

Paradajz 1120x180

Unapređenja u ergonomiji sadrže opcionalni unikatni prekidački sistem filtracije vazduha na modelima sa kabinom. Opcionalni Nivo 4 filtracije je specifikovan radi uklanjanja zaštitnih čestica prskanja u nadolazećem vazduhu. Sistem može da se prebacuje između Nivoa 4 i 2 (koji je dizajniran samo za ekstrakciju prašine) kako bi se produžio radni vek filtera Nivoa 4 kada ne postoji potreba za njegovim korišćenjem.

PROČITAJTE I...  Agencija za bezbednost saobraćaja održala predavanje traktoristima u Novom Selu

Unapređeni traktori za lakše rukovanje

Hidraulične poluge su redizajnirane kako bi se olakšalo rukovanje i unapredio radni prostor rukovaoca. Tu je i novi naginjajući/teleskopski stub volana radi omogućava idealnog radnog položaja. Unapređena analogna/elektronska kontrola tabla sa ciljem da se osnovni parametri motora lakše očitavaju. Na nivou poda, značajno redukovani tunel transmisije doprinosi komforu rukovaoca.

Web baner Delaro Bayer 1120x180 V01

Poslednji 3.4 litarski motori od Case IH partnerske firme FPT Industrial pogoni Quantum modele. Ispunjavaju Stage IIIB regulativu emisija izduvnih gasova preko korišćenja hlađene recirkulacije izduvnih gasova i katalize oksidacije dizela. Interval zamene ulja je 600 časova.

Elektronska Kontrola Obrtaja Motora pruža dva podešavanja obrtaja motora i unapređuje odziv obrtaja. Za trenutnu reakciju kada je traktoru potrebno da održava snagu, brzinu i/ili performanse priključnog vratila kad se recimo, kreće uzbrdo. Opcije transmisije sadrže 16F/16R sinhro šatl (powershift), 16F/16R power šatl, i 32F/16R power šatl sa dvobrzinskim powershift-om.

Krompir 1120x180

Izvor: Wnif 

Prethodni tekstGrad u okolini Arilja obrao ovogodišnji rod maline
Sledeći tekstUzgoj maline: Kombinacija jednorodne i dvorodne sorte

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime