Titan Machinery – Titan u svetu poljoprivredne mehanizacije

0
15042
Agrosaveti---Titan-Machinery---01

Titan Machinery je već dobro poznata domaćim poljoprivrenicima. Već dugi niz godina domaći proizvođači u njihovom asortimanu nalaze upravo one poljoprivredne mašine neophodne njihovim proizvodnjama. Bez dobrog alata nema ni zanata, kaže stara poslovica. Tako je i sa mehanizacijom.

Adama Maganic 1120x180

‚‚Ono što prezentujemo ove godine kroz naše partnere u Srbiji, Titan Mašineri, je zapravo verovatno najkompleksniji protfolio koji smo do sada imali. Srbija je izrazito podeljeno tržište kada su potrebe proizvođača u pitanju. Ovo je izuzetno važno tržište za nas. Iz tog razloga i imamo tako sveobuhvatan portfolio. Počevši od najsitnijih proizvođača kojima su potrebni mali traktori, sve do profesionalnih proizvođača, koji idu u novom pravcu proizvodnje. Koji se trude da što je više moguće implementiraju u svoju proizvodnju.‚‚ – objašnjava George Stanson, predstavnik Case IH i Steyr za Balkan.

I stvarno, u kompaniji Titan Machinery postoji sve što je potrebno domaćim poljoprivrednicima. Kako u sferi traktora i velikih mašina tako i u sferi priključnih mašina.

Paradajz 1120x180

Agrosaveti---Titan-Machinery---02

Pametne mašine

‚‚Naši kupci već znaju da je Titan Machinery renomirana kompanija koja zastupa Case IH proizvode. Znači od kombajna i traktora. Ove godine, na ovogodišnjem sajmu, naš akcenat je na kombajnu. Možete videti jedan od najvećih kombajna. I to je upravo tehnologija koju su neki od naših kupaca imali priliku da vide na prošlogodišnjem sajmu u Hanoveru.‚‚ – istakao je Željko Gecić, direktor prodaje Titan Machinery.

PROČITAJTE I...  Rok za podnošenje zahteva za IPARD traktor do 26. aprila

Agrosaveti---Titan-Machinery---03

‚‚Pored kombajna tu su i telehendleri. Ove godine je upravo akcenat na tim proizvodima. Pored njih, imamo i jako široku paletu traktora. Od 50 KS pa do 650 KS. Možemo se pohvaliti da smo krajem i početkom ove godine uspeli da prodamo četiri traktora od 620 KS. To su guseničari. Ove godine takođe je akcenat i na ‚‚pametnoj‚‚ poljoprivredi. U ponudi imamo pametnu tehnologiju koja uključuje GPS navođenje. Kako pogonskih mašina, tako i priključnih mašina. Na prvom mestu mislimo na naše sejalice, prskalice, rasipače.‚‚ – pojasnio je ponudu Željko Gecić.

Web baner Delaro Bayer 1120x180 V01

Pored širokog asortimana, poljoprivrednici imaju podršku i kada su u pitanju domaći konkursi ali i IPARD programi. Ukratko – Najmodernija tehnologija, najveći asortiman čekaju domaće poljoprivrednike u kompaniji Titan Machinery.

Prethodni tekstUzgoj dunja i borba protiv ervinije
Sledeći tekstGrad uništio voćnjake u selu Miokovci

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime