Novosadski sajam neće naplaćivati brzi antigenski test

0
95
poljoprivredni sajam
Ilustracija: Novosadski sajam

Poljoprivredni sajam, Sajam lova i ribolova i Sajam ekologije primaće posetioce uz Digitalni zeleni sertifikat, negativan PCR ili brzi antigenski test. Za one koji ne poseduju potrebne dokumente Novosadski sajam je obezbedio brze antigenske testove koji su već uračunati u cenu karte i neće biti dodatno naplaćivani. Testiranje će biti obavljano prilikom ulaska u krug Novosadskog sajma.

Adama Maganic 1120x180

Poštovanje istih protokola – Digitalni zeleni sertifikat (potvrda o vakcinaciji ili preležanom KOVID-u 19), negativan PCR ili brzi antigenski test, biće obavezni i za izlagače, a Novosadski sajam je i za njih obezbedio brze antigenske testove pod istim uslovima.

Za posetioce (diplomatske i poslovne delegacije, kao i široku publiku) i izlagače koji dolaze iz inostranstva, važiće dokument koji je prikazan prilikom ulaska u Srbiju.

MPS baneri II

Novosadski sajam ima dozvolu Kriznog štaba Vlade Republike Srbije za organizaciju 88. međunarodnog poljoprivrednog sajma, 53. međunarodnog sajma lova i ribolova i Sajma ekologije, od 18. do 24. septembra.

U tom terminu učiniće sve da bi boravak izlagača i posetilaca bio zdravstveno bezbedan, a kao društevno-odgovorna kompanija, obezbeđivanjem brzih antigenskih testova koji neće biti dodatno naplaćivani, podstiče bezbednost svih učesnika sajamskih priredbi.

Web baner Delaro Bayer 1120x180 V01

Izvor: Novosadski sajam

PROČITAJTE I...  Dani poljoprivrede onlajn - podrška agraru
Prethodni tekstMoguć protest stočara: Dogorelo je do nokata!
Sledeći tekstCrna trulež grožđa: Pravi veliku štetu, a ovako se suzbija

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime