Prijavite se za BESPLATAN nastup na NS Poljoprivrednom sajmu

0
81
izlozba organskih proizvoda
Ilustracija: Serbia organica

Ministarstvo poljoprivrede u saradnji sa Serbia Organikom organizuje Izložbu organskih proizvoda u okviru Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu koji se održava od 21. do 27. maja 2022. godine. Izložba obuhvata organske proizvode, proizvode sa oznakom geografskog porekla, proizvode sa oznakom Srpski kvalitet i zanatska piva, a izlagačima se nudi BESPLATAN izložbeni prostor (štand).

Adama Asorbital 1120x180

Izložba organskih proizvoda biće održana u Hali 1a. Proizvođači/preduzeća i udruženja proizvođača imaju mogućnost da bez finansijske naknade dobiju na korišćenje izložbeni prostor za izlaganje i promociju svojih proizvoda na izložbi. Potrebno je da sami urede prostor i obezbede prisustvo svojih predstavnika na štandu.

Uslov za besplatno učešće organskih proizvođača/preduzeća na pomenutoj izložbi jeste da imaju sklopljen ugovor sa jednom od ovlašćenih kontrolnih organizacija i da za svoje proizvode poseduju važeći sertifikat.

Web baner Dekalb Bayer 1120x180 V01

Za izlaganje sredstva za zaštititu i ishranu billja/oplemenjivača zemljišta  uslov je da se ona nalaze na Listi sredstava za ishranu bilja i oplemenjivača zemljišta i  Listi sredstava  za zaštitu bilja koja su dozvoljena za upotrebu u organskoj proizvodnji.

Broj izlagača je ograničen,  a svi zainteresovani svoje učešće na ovoj izložbi mogu da prijave do 15. aprila na imejl: office@serbiaorganica.org

Adama Tomigan XL 1120x180

Izvor: Serbia organica

PROČITAJTE I...  Iz kazana u Svrljigu uskoro organska šljivovica
Prethodni tekstPrimena KOMPOSTA u proizvodnji JAGODA
Sledeći tekstSubvencije za proizvodnju vina: Rok za prijavu do 29. aprila

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime