Od ponedeljka Međunarodni poljoprivredni sajam na expoonline.rs

0
395
Agrosaveti---novosadski-poljoprivredni-sajam-2020---05

Međunarodni poljoprivredni sajam u onlajn izdanju počinje u ponedeljak, 14. decembra. Sajam će otvoriti predsednica Vlade Republike Srbije, Ana Brnabić.

Adama Maganic 1120x180

Svečano otvaranje je u ponedeljak, 14. decembra, od 10 časova i 45 minuta, a dovoljno je samo da budete prisutni na expoonline.rs.

Posetioce očekuje Poklon igra. Najsrećniji i „najvredniji“ dobija traktorsku kosačicu John Deere, darodavca KITE DOO. Pravila učešća u Poklon igri su na adresama: sajam.netexpoonline.rs, kao i na profilima Novosadskog sajma na svim društvenim mrežama.

Paradajz 1120x180
Kako će izgledati Međunarodni poljoprivredni sajam u virtuelnom izdanju?

Stotinu osamdeset četiri izlagača predstavlja proizvode i usluge iz osam zemalja, Češke, Holandije, Hrvatske, Italije, Mađarske, Turske, Španije i Srbije. Pripremljeni su popusti i akcije, za posetioce. Biće održano više od 50 konferencija, vebinara, promocija i prezentacija. Na Izložbi stoke nastupa 31 odgajivač iz Srbije. Biće promovisani najbolje ocenjeni proizvodi i usluge u 2020. godini. Direktan kontakt izlagača i posetilaca omogućen je video i audio (telefonskim) pozivom, četom i mejlom. Poslovna publika ima mogućnost zakazivanja B2B sastanaka sa izlagačima. Posetioci i izlagači sreću se u realnom vremenu, u unapred dogovorenom terminu. Poseta Sajmu je besplatna, potrebna je samo registracija na adresi expoonline.rs.

PROČITAJTE I...  Šumadijski sajam poljoprivrede od 8. do 11. septembra

Agrosaveti - medjunarodni poljoprivredni sajam 2020

Dostavljam vam pozivnicu za Svečano otvaranje, program aktivnosti, i pozivam vas da se registrujete, birajući registraciju za medije. Sve konferencije biće emitovane na stranici Konferencije na expoonline.rs. Sad se ne vidi, biće dostupna od ponedeljka. Sve što bude održano od događaja, ostaće na istoj stranici uz omogućeno odloženo gledanje, za Svečano otvaranje i pojedine konferencije biće omogućeno preuzimanje sadržaja.

Web baner Delaro Bayer 1120x180 V01

Ukoliko neko ima problem ili mu trebaju dodatne informacije kontaktirajte nas, tu smo. Mirjanu Marić možete pozvati na 063/578-993 ili Gordanu Kneževič na 063/578-911.

Hvala Vam svima na interesovanju i podršci.

Krompir 1120x180

Novosadski sajam

Prethodni tekstProdaja ribe umanjena i do 80%
Sledeći tekstDEKALB® katalog za 2021. – posejte svoj uspeh

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime