Krizni štab dozvolio održavanje Poljoprivrednog sajma

0
212
poljoprivredni sajam
Ilustracija: Novosadski sajam

Novosadski sajam je dobio dozvolu Kriznog štaba Vlade Republike Srbije za organizaciju priredbi, u terminu od 18. do 24. septembra, kada će biti održan 88. međunarodni poljoprivredni sajam, 53. međunarodni sajam lova i ribolova i Sajam ekologije.

Adama Maganic 1120x180

U odgovoru na dopis Novosadskog sajma, navedeno je da je neophodno da se primene svi protokoli, poput onih na festivalu Exit, nedavno održanom u Novom Sadu, a to znači da će uslovi za izlagače i posetioce biti – digitalni zeleni sertifikat (potvrda o vakcinaciji ili preležanom KOVID-u 19), negativan brzi antigenski ili PCR test.

Međunarodni poljoprivredni sajam je ključni događaj u oblasti agrobiznisa u ovom delu Evrope i mesto na kojem Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i sve relevantne pokrajinske i institucije Grada Novog Sada predstavljaju subvencije za poljoprivrednu proizvodnju, a izlagači najnovija dostignuća u agraru, proizvode i iskustva.

Web baner Sekator Bayer 1120x180 V01

Pored brojnih domaćih izlagača, dolazak su najavile i firme iz Češke koja je Zemlja partner, Italije, Španije, Belorusije, Poljske, Holandije, Turske…, kao i zemalja u okruženju.

Izvor: Novosadski sajam

Duplex PRO banner 1120x180 Galenika

 

PROČITAJTE I...  U toku prijave za Dan dobavljača
Prethodni tekstNajveća Nacionalna izložba stoke na predstojećem Poljoprivrednom sajmu
Sledeći tekstZašto žute listovi na paradajzu i kako ga oporaviti

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime