Cena ulaznica za poljoprivredni sajam nije menjana

0
622
poljoprivredni sajam
Ilustracija: Novosadski sajam

Cena ulaznice za poljoprivredni sajam koji se održava od 18. do 24. septembra, kao i Sajam lova i ribolova i Sajam ekologije nije menjana.

Adama Maganic 1120x180

Pojedinačna ulaznica košta 600 dinara, a grupne posete organizovane preko udruženja ili zadruga imaju nešto nižu cenu ulazni po osobi, koja iznosi 400 dinara. Đaci, studenti i penzioneri u organizovanim posetama, kao i deca od 7 do 12 godina ulaznicu će platiti 250 dinara po osobi.

Brzi antigenski test je besplatan i ne utiče na cenu ulaznice, odnosno neće se dodatno naplaćivati.

MPS baneri II

Vredni pokloni za srećne posetioce sajma

Svi koji dođu na Međunarodni poljoprivredni sajam, kao i na Sajam lova i ribolova i Sajam ekologije mogu da učestvuju u osvajanju vrednih poklona: traktora, pneumatske sejalice, prikolice i traktorske kosilice.

Agropanonka će srećnom posetiocu pokloniti traktor „belarus 82.1“. Pneumatsku sejalicu SAKALAK D i prikolicu PALAZOGLU daruje firma MBV, a Kite DOO traktorsku kosilicu „John Deere X350R“.

Web baner Delaro Bayer 1120x180 V01

Za učestvovanje u Poklon-igri, potrebno je na poleđini kupljene ulaznice čitko ispisati tražene podatke, a potom je ubaciti u kutiju preko puta Sajamske fontane.

PROČITAJTE I...  Novosadski sajam - odgovoran prema građanima i privredi

Kuponi sa imenima srećnih dobitnika biće izvučeni u četvrtak, 23.septembra, u 17 časova, dok je uručenje poklona predviđeno za petak, 24. septembar, u 12 časova.

Duplex PRO banner 1120x180 Galenika

Izvor: Novosadski sajam

Prethodni tekstŽetva soje počela, suša uzela danak
Sledeći tekstGajenje smokve: Praktični saveti za sadnju i uzgoj rajskog voća

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime