Okrugli sto za agroekonomiste u Novom Sadu

0
924
Agrosaveti - Okrugli sto za agroekonomiste 01

Departman za ekonomiku poljoprivrede i sociologiju sela Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu, organizovaće u petak 14. decembra okrugli sto pod nazivom „Univerzitet i privreda – unapređenje studijskog programa, praktične nastave i zapošljavanja agroekonomista“. Događaj će biti održan u amfiteatru Poljoprivrednog fakulteta.

Web baner Dekalb Bayer 1120x180 V01

Na ovom skupu planirano je da se okupe diplomirani agroekonomisti zaposleni u agrobiznisu u Vojvodini, studenti četvrte godine studija, apsolventi, master i doktoranti na Departmanu. Pored članova Departmana, za glavne diskutante pozvano je nekoliko uspešnih agroekonomista iz različitih sektora agrobiznisa u Vojvodini i u Srbiji.

„Uvereni smo da je profesija agroekonomista bila i ostala značajna za razvoj agrobiznis sektora u našoj zemlji, te da ćete prepoznati svoj interes da ovim događajima prisustvujete„, piše u pozivu na okrugli sto.

Adama Sultan 1120x180

Ovim događajem Departman obeležava značajne jubileje – 61 godina od osnivanja Katedre za ekonomiku poljoprivrede, 52 godine od osnivanja Zavoda za ekonomiku poljoprivrede (danas Departmana) i 41 godina od osnivanja Agroekonomskog smera.

Biće prisutan i dekan Poljoprivrednog fakulteta Lazar Stojković.

Aneri Galenika 1120x185px

Kompletan program i sve ostale važne informacije mogu se naći na sajtu Departmana ili sajtu Fakulteta.

PROČITAJTE I...  Zatvaranje kruga u agrobiznisu

Izvor: Agronews, Agrosmart

Prethodni tekstBerba kupusa u selu Glogonj
Sledeći tekstKvota za izvoz govedine u Tursku veća za 40%

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime