Paul Spinks Skeyton-ov Snack Bar je izabran za jednog od izbora urednika u srednjoj kategoriji na takmičenju izuma poljoprivrednika na Farmers Weekly.
Berkšir možda ima Debelu Patku, a Oksfordšir može da podnosi zahtev za Le Manor aux Quat Saisions, ali ni jedan ne drži sveću za Norfolk-ovu gastronomsku ponudu… Skeyton Snack Bar.
Da, zaboravite na Michelin-ove zvezde i bukete, kad je 10 sati uveče u polju pšenice. Ne postoji ništa prijatnije od ispijanja tople čokolade ili nečeg sličnog.
Inkorporacijom mikrotalasne rerne od 600W i putnim čajnikom u specijalno izrađeni, frontalni blok teg, Paul Spinks je uspeo da uvede malo luksuza u nemilosrdni žetveni napor.
Snaga za snack-bar dolazi od invertera od 1000W uredno smeštenog ispod traktorskog sedišta. Daje dovoljno energije da duplira snagu za alate kao što su glodalice i bušilice.
Spojen je na trajnu vodootpornu utičnicu na prednjem delu traktora na koju se brzo priključuje.
Kućište je podeljeno na tri odeljka. Sa betonskim balastom u sredini, odeljkom za alate i rezervne delove na desnoj, i dvostruko zaptivenim, rezistentnim na vlagu odeljkom za mikrotalasnu na levoj strani.
Ona je osigurana ramom i obmotana elastičnom trakom kako bi čvrsto stajala u mestu. To takođe pojednostavljuje proces njenog vađenja kada nastane potreba za dodatnim skladišnim prostorom.
Cela ideja je izrađena od nule u radionici farme i ima masu oko 1100 kg. Većina metala je reciklirana, a glavni trošak je bilo 110 funti za inverter i 50 funti za mikrotalasnu.
Pronašli smo dodatnih 100 funti u paketu kao nagradu za impresivnu domišljatost gospodina Paul Spinks.