Paul Spinks Skeyton-ov Snack Bar u traktoru

0
338
Agrosaveti---Paul-Spink-Skeyton-Snack-Bar---01

Paul Spinks Skeyton-ov Snack Bar je izabran za jednog od izbora urednika u srednjoj kategoriji na takmičenju izuma poljoprivrednika na Farmers Weekly.

Web baner Dekalb Bayer 1120x180 V01

Berkšir možda ima Debelu Patku, a Oksfordšir može da podnosi zahtev za Le Manor aux Quat Saisions, ali ni jedan ne drži sveću za Norfolk-ovu gastronomsku ponudu… Skeyton Snack Bar.

Da, zaboravite na Michelin-ove zvezde i bukete, kad je 10 sati uveče u polju pšenice. Ne postoji ništa prijatnije od ispijanja tople čokolade ili nečeg sličnog.

Adama Sultan 1120x180

Inkorporacijom mikrotalasne rerne od 600W i putnim čajnikom u specijalno izrađeni, frontalni blok teg, Paul Spinks je uspeo da uvede malo luksuza u nemilosrdni žetveni napor.

Snaga za snack-bar dolazi od invertera od 1000W uredno smeštenog ispod traktorskog sedišta. Daje dovoljno energije da duplira snagu za alate kao što su glodalice i bušilice.

pylon galenika jan 023

Spojen je na trajnu vodootpornu utičnicu na prednjem delu traktora na koju se brzo priključuje.

Kućište je podeljeno na tri odeljka. Sa betonskim balastom u sredini, odeljkom za alate i rezervne delove na desnoj, i dvostruko zaptivenim, rezistentnim na vlagu odeljkom za mikrotalasnu na levoj strani.

KWS banner 728x90

Ona je osigurana ramom i obmotana elastičnom trakom kako bi čvrsto stajala u mestu. To takođe pojednostavljuje proces njenog vađenja kada nastane potreba za dodatnim skladišnim prostorom.

PROČITAJTE I...  Agencija za bezbednost saobraćaja održala predavanje traktoristima u Novom Selu

Cela ideja je izrađena od nule u radionici farme i ima masu oko 1100 kg. Većina metala je reciklirana, a glavni trošak je bilo 110 funti za inverter i 50 funti za mikrotalasnu.

Pronašli smo dodatnih 100 funti u paketu kao nagradu za impresivnu domišljatost gospodina Paul Spinks.

Izvor: https://www.fwi.co.uk/machinery/farm-maintenance/workshop-skills/weightblock-microwave-invention-provides-hot-in-field-snacks

Prethodni tekstProizvodnja cveća i isplativost investiranja u toplotne pumpe
Sledeći tekstDomaće svinjarstvo na kolenima

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime