Bavarac otvorio hotel u znaku kobasice

0
540
Agrosaveti - hotel u znaku kobasica 01

Domišljati nemački mesar smislio je kako da poveća prodaju domaćih kobasica koje sam proizvodi, pa je nedavno otvorio prvi hotel u znaku kobasica.

Orius 1120x1080

Klaus Bebel, mesar iz bavarskog Georgensgminda svestan je toga da njegov hotel neće biti odredište vegetarijanaca niti vegana.

„Neslaganje je u osnovi mog poslovnog modela. Ili će gosti smatrati da je ovo mesto super, ili će odmahnuti rukom i kazati – nikad više“, kazao je uz smeh.

Agil 1120x180

Bebelov hotel ima sedam soba, a u svakoj od njih zidovi su oblepljeni tapetama sa uzorkom sočnih kobasica.

I iznad kreveta u jednoj od njih vise mesni proizvodi. Svuda se nalaze i uputstva za izradu kobasica i mesnih proizvoda.

Po ulasku u hotel goste odmah pored recepcije očekuje pult s konzerviranim viršlama, gazdin proizvod.

Za pasionirane obožavatelje mesnih prerađevina rezervisana je soba broj 1. U njoj iznad kreveta vise plastične kese sa sirovim mesom i mašću. I ogradu stepeništa u hotelu krase Bebelovi najprodavaniji mesni proizvodi.

Gosti željni znanja mogu ga nadograditi u gazdinoj mesari gde mogu učestvavati u izradi bavarskih kobasica.

PROČITAJTE I...  Za proizvodnju povrća u Vojvodini 325.000 evra

Ponosni Bavarac kaže da smatra da se njegov proizvod mora razlikovati od onih koji se prodaju u nemačkim supermarketima, te stoga gostima mora ponuditi više i bolje.

„Naše je načelo – umesto da samo kupite kobasice, učestvujte u njihovoj izradi“, kaže.

Hotel je smešten u blizini Bebelove mesare, a u renoviranje zgrade u kojoj se nekad nalazila lokalna gostionica, uložio je 800.000 dolara.

Izvor: Agronews, N1

Prethodni tekstProizvodnja šunke u Vršcu
Sledeći tekstPripremljen nacrt zakona o zabrani gradnje mini hidroelektrana

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime