Online Dani poljoprivrede na novosadskom sajmu

0
240
Agrosaveti Dani poljoprivrede Poljoprivredni sajam 02

Novosadski sajam od 18. do 21. maja organizuje online Dane poljoprivrede.

Adama Asorbital 1120x180

Na platformi expoonline.rs očekuje se više od 80 izlagača iz Srbije i inostranstva.

U fokusu online Dana poljoprivrede biće subvencije koje poljoprivrednici mogu da ostvare iz fonda Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstva, Grada Novog Sada, Fondacije Prosperitati i IPARD programa. S tim u vezi biće organizovan niz konferencija i prezentacija na kojima će farmeri moći da se upoznaju sa modelima  učešća na konkursima za subvencionisanje poljoprivredne proizvodnje.

Galenika Talisman Skaut 1120x85

Poljoprivredna mehanizacija, traktori, kombajni, priključne mašine biće predstavljeni na virtuelnim štandovima članova Poslovnog udruženja uvoznika i izvoznika poljoprivredne mehanizacije. Očekuje se da će biti odobravani i popusti za kupovinu. Posetioci će moći da se upoznaju i sa opremom za navodnjavanje, sredstvima za zaštitu bilja i najnovijim tehnologijama u oblasti poljoprivredne proizvodnje.

Agrosaveti Dani poljoprivrede Poljoprivredni sajam 03

Uz to posetiocima online Dana poljoprivrede predstaviće se i izlagači iz Češke, Španije, Hrvatske, Holandije i Rumunije.

1120x180px

Pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije predstaviće se i proizvođači organske proizvodnje. Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo i Grad Novi Sad će subvencionisati nastup malih proizvođača hrane.

PROČITAJTE I...  Online Međunarodni poljoprivredni sajam

Kompanija Agropanonka organizuje poklon igru za sve vlasnike traktora Belarus u Republici Srbiji, koji se registruju na portalu expoonline.rs, a glavna nagrada je traktor.

Adama Soratel 1120x1080

Generalni sponzor online Dana poljoprivrede je Generali osiguranje, koje će predstaviti široku lepezu usluga za poljoprivredne proizvođače.

Prethodni tekstEfikasno i na vreme suzbijte jabukinog smotavca
Sledeći tekstKrem med iz Čačka – proizvod stogodišnjeg iskustva u pčelarstvu

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime