Stoti New Holland traktor na njivi

0
4603
Agrosaveti - Stoti New Holland traktor - 06

Težnja svakog od nas je da bude jedinstven, specifičan. Da ne budemo jedan od mnogih. Međutim kada je reč o kvalitetu, onda i nije loše biti jedan od mnogih, jedan od sto. Možda još bolje, biti stoti.

Zvonko Milenković iz Požarevca je stoti New Holland traktora u 2017. godini. On je uspešan privrednik i poljoprivrednik. Čovek sa srcem, dušom i telom na selu. Pre dvadeset sedam godina osnovao je svoju firmu Union MZ sa idejom da dobro radi, kvalitetno posluje i na taj način obezbedi život sebi i svojoj porodici. Tada sa tri radnika a danas sa pet stotina stalno zaposlenih. Veliki rad i trud stoji iza ovakve firme. Za uspešan rad potrebni su i uspešni partneri.

Agrosaveti - Stoti New Holland traktor - 05

Sam početak rada Union MZ-a se vezuje za mehanizaciju i prodaju poljoprivrednih mašina. Kada ste upoznati sa svetom mehanizacije, deluje da je odluka laka kada treba kupiti kvalitetan traktor.

Zvonko ističe da je saradnja sa Agroglobom kao zastupnikom New Holland mašina izuzetna. Već nekoliko godina ta saradnja se proširuje na obostrano zadovoljstvo. I onda je obnova mašinskog parka krenula redom.

PROČITAJTE I...  Kombajn Axial-Flow

‚‚Prvo smo kupili jedan traktor, pa smo kupili kombajn, pa smo kupili manji traktor, pa onda kupimo još jedan traktor, pa smo kupili plugove. Kupili smo opremu za kombajne, uređaj za suncokret, za kukuruz. Sve smo od njih kupili.‚‚ – uz osmeh i sa zadovoljstvom priča Zvonko

‚‚To su pouzdane mašine. Mašine koje su izdržljive, dokazale su se na tržištu. Imamo dobro iskustvo sa njima. I što bismo menjali ono što je dobro.‚‚ – podvlači Zvonko

Kao i u svim odnosima i ovde je važno poverenje, a New Holland je svoje opravdao kod ovog domaćina. Servis, usluga, uslovi za kupovinu. Sve su to parametri koji su Zvonka opredelili ka New Hollandu i Agroglobu.

I kada je poverenje stečeno, onda sve ide lakše. Saradnja jedna pa druga i sve do poslednjeg traktora koji je obeležio stotu prodaju New Holland traktora u Srbiji za svega 6 meseci u 2017. godini.

PROČITAJTE I...  New Holland T7 HD – Više nego samo čista masa

Mogli bismo da nabrajamo šta je to sve spojilo ova dva giganta, od sigurnog i pouzdanog servisa, preko izuzetne udobnosti u korišćenju traktora, ali je poverenje koje se stiče godinama, neraskidiva veza. Zato i ovu priču završavamo upravo Zvonkovim rečima:

‚‚Sve što je dobro ne treba menjati‚‚

Prethodni tekstMašina za izuzimanje silaže
Sledeći tekstPrvi tretman zaštite pšenice i ječma

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime