New Holland predstavlja novi Crossover Harvesting

0
1388
Agrosaveti---NH---CH---Crossover-Harvesting---kombajn---01

New Holland lansirao je novi kombajn CH Crossover Harvesting. Predstavlja nove standarde u kapacitetu i svestranosti primene kod kombajna srednje veličine.

New Holland je lansirao novi kombajn CH7.70. On uvodi potpuno novi Crossover Harvesting koncept koji spaja izvanrednu tehnologiju odvajanja Twin Rotor® sa proverenom i renomiranom konvencionalnom tehnologijom vršenja.

Novi Crossover kombajn postavlja novo merilo kapaciteta za kombajne srednjeg opsega. Pruža izvanredan kvalitet žita i slame u svim uslovima i svim usevima. Motor sa velikom uštedom goriva sa patentiranom HI-eSCR 2 tehnologijom za usaglašavanje sa Stage V. Donosi visokuproduktivnost i izuzetno niske operativne troškove. Ove performanse dolaze sa vrhunskom udobnošću kabine Harvest Suite™ Deluxe.

Agrosaveti---NH---CH---Crossover-Harvesting---kombajn---03

Crossover Hravesting pruža najkvalitetniju propusnost sa visokim kvalitetom zrna i slame

Nova Crossover technologija omogućiće povećanje izlaznih performansi za 25% u odnosu na konvencionalne kombajne u ovom segment. Srž nove tehnologije jesu dva uzdužno postavljena, aksijalna bubnja prečnika 600 mm. Bubnjevi su ojačani, a zahvaljujući dizajnu doprineli su povećanju izlaznih performansi. Kombinacija velikih bubnjeva sa sekcijskim podbubnjevima-korpama nudi najviše u pogledu svestranosti. Omogućuju brzo prilagođavanje rada u zavisnosti od vrste useva s kojim se radi i to za manje od 20 minuta koliko je potrebno za njihovu izmenu.

PROČITAJTE I...  Inovacija na vidiku – Telematics

Brzina bubnja se kontorliše iz kabine kombjana i to od strane jakog hidrualičnog varijatora. Rukovalac može lako podesiti odgovarajuću brzinu u skladu sa usevima i uslovima rada u polju. Sistem za izvršaj radi u kombinaciji sa dokazanim New Holland Opti-ThreshTM sistemom. Obezbeđuje optimalni položaj zadnjeg dela podbubnja i to bez korišćenja dodatnih alata, a u skladu sa karakterisitkama useva. Sve to je u cilju obezbeđenja željenog kvaliteta izvršaja zrna i unapređenja kvaliteta slame.

Specijalno dizajniran Twin Rotor sistem dužine 3,45 m omogućava najveću separacionu površinu u ovom segment na 2,9 m. Sistem zahteva minimalne izmene podešavanja pri prelasku rada s jednog useva na drugi.

Agrosaveti---NH---CH---Crossover-Harvesting---kombajn---04

Kombajn CH 7.70 može biti opremljen sa hederima VarifeedTM  širine do 9,15 m, uključujući i novu verziju Varifeed od 8,53 m specijalno razvijenih hedera za ovu seriju.

Usisno grlo se može mehanički podesiti kako bi se omogućilo savršeno usklađivanje sa hederom. Na taj način se oprimizuje ugao za svaki različiti heder kako bi se postigao nesmetan tok useva u vršidbenu komoru i obezbedio najbolji protok.

PROČITAJTE I...  Kako uskladištiti žitni kombajn preko zime

Novi CH Crossover Harvesting sadrži najbolje od Twin Rotor i konvencionalne tehnologije za najbolju propusnost

Najbolje trostruko kaskadno čišćenje sa do 15% više kapaciteta na svim terenima

Kapacitet čošćenja CH7.70 savršeno se podudara sa njegovom visokom propusnošću. Odlikuje ga jedinstveno kaskadni sistem čišćenja New Holland Triple-Clean™. On povećava kapacitet čišćenja do 15% uz dodatak kaskade u centru posude za žito. Dvostruki unakrsni vijak brže prenosi zrno do lifta. Može rezultirati povećanjem propusnosti, dodatno poboljšavajući kapacitet.

Agrosaveti---NH---CH---Crossover-Harvesting---kombajn---02

CH7.70 takođe pruža besprekorne performanse na padinama zahvaljujući SmartSieve™ sistemu. On automatski nadoknađuje bočne nagibe do 25%, održavajući savršenu ravnotežu sita za čišćenje. Sistem takođe kalibriše aktivnost sita na osnovu brzine ventilatora i veličine jezgra kako bi odredio optimalni ugao bacanja. Pored toga, nagrađivani sistem Opti-Fan™ automatski nadoknađuje fluktuirajuću brzinu zrna u prostoru za čišćenje kada mašina radi na kosinama. Smanjuje brzinu ventilatora na uzbrdici, tako da se ne gube zrna sa zadnje strane kombajna. Povećava brzinu ventilatora pri nizbrdici kako ne bi došlo do zagušenja cipele.

PROČITAJTE I...  New Holland slavi 125 godina postojanja

Za kontinuirane performane u brdovitim uslovima, Lateral verzija, koja koristi robustan sistem za automatsko niveliranje, pruža poprečnu korekciju nagiba do 18% sa obe strane. Lateral sistem je uz dodatak standardnog Triple-Clean i samonivelirajućeg Smart Sieve™ sistema sa rezultatom optimizovane efikasnosti čišćenja na teškim terenima.

Izvrsna potrošnja goriva i niska cena održavanja

CH7.70 ima provereni Cursor 9 motor koji razvija 374ks – 34ks više od CX6.90 – za postizanje konstantno snažnih i ekonomičnih performansi u svim uslovima. U standardu je sa emisije Stage V sa patentiranom HI-eSCR 2 tehnologijom FPT Industrial. CH kombajn dizajniran je za jednostavno održavanje. Samo četiri mesta za podmazivanje čine svakodnevno održavanje bržim. Velika servisna vrata na vrhu haube za slamu omogućavaju lak pristup. Ovaj sistem održavanja zajedno sa izuzetno niskom potrošnjom goriva daje izuzetno nisku cenu održavanja kombajna.

Prethodni tekstUzgoj Il de Frans ovaca u Beškoj
Sledeći tekstPasulja je sve manje u Srbiji

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime