SPOS prijavio zamenika javnog tužioca za nepočinstvo

0
369
korupcija
Foto: Pixabay

Savez pčelarskih organizacija Srbije (SPOS) dobio je dojavu i juče prijavio nadležnima nepočinstvo zamenika javnog tužioca.

Web baner Monsoon Bayer 1120x180 V01

Kako se navodi u saopštenju Savez pčelarskih organizacija Srbije (SPOS), prema njihovim saznanjima, u jednom našem gradu zamenik javnog tužioca sastao se tajno sa vlasnikom firme koja je višestruko optužena za plasiranje neispravnost meda na tržište, kao i za utaju poreza.

Tajni sastanak, umesto u kabinetu zamenika javnog tužioca, izazvao je kod SPOS-a sumnju za nepočinstvo zamenika javnog tužioca, kao i vlasnika sporne fime.

2022 Custodia 1120x1080

U saopštenju SPOS-a dalje se navodi da su odmah po saznanju obavestili predsednicu Vlade Anu Brnabić o svemu, te na kabinet predsednice Vlade poslali prijavu koju će iz kabineta proslediti tužilaštvu i MUP-u.

Podsećamo, samo pre par dana izvršeno je prvo hapšenje za falsifikovan med, a uhapšen je falsifikator koji je 3 godine prodavao lažni med.

galenika fitofarmacija pylon 1120x85

Ime spomenutog javnog tužioca i sve ostale okolnosti događaja opisani su u prijavi, kaže se u saopštenju SPOS-a, i zaključuje da se očekuje reakcija nadležnih organa.

Izvor: SPOS

MPS2022 GBaneri
PROČITAJTE I...  Med smederevskog pčelara
Prethodni tekstVojvodina: Konkurs za dodelu kredita za nabavku nove poljoprivredne mehanizacije
Sledeći tekstVlasotince: Subvencije za pčelare, stočare i voćare

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime