BESPLATNA PRIPREMNA NASTAVA NA POLJOPRIVREDNOM FAKULTETU

0
562
Agrosaveti---Besplatna-pripremna-nastava-za-prijemni-ispit

I ovog proleća za sve buduće studente, novosadski Poljoprivredni fakultet organizuje besplatnu nastavu za polaganje prijemnog ispita za upis u prvu godinu osnovnih i integrisanih akademskih studija za školsku 2019/2020. godinu. Kako je za naš portal rekla prodekan za nastavu prof. dr Branislava Belić nastava je besplatna i nije potrebno prethodno prijavljivanje kako bi učenici završnih srednjih škola pohađali ovu pripremnu nastavu.

Agil 1120x180

“Prethodnih godina interesovanje je bilo izrazito veliko. Rešili smo da besplatnu pripremnu nastavu organizujemo i ovog proleća za sve maturante koji žele da upišu Poljoprivredni fakultet. Dosadašnje iskustvo nam je pokazalo da učenici koji pohađaju ovaj vid nastave uspešnije savladaju prijemni ispit.” – kaže prof. dr Branislava Belić.

Pripremna nastava će biti organizovana iz matematike, biologije, ekonomike preduzeća i iz hemije. Nastavnici će budućim studentima približiti segmente koji će biti najvažniji i na samom prijemnom ispitu. Zbirke sa ispitnim pitanjima zainteresovani mogu da kupe na portirnici Fakulteta.

BioPlug 728x90px

“Mi ćemo ove godine upisivati studente na 14 studijskih programa. Na budžetu imamo 515 mesta, a na samofinansiranju 165. Prošle godine najveće interesovanje je bilo za veterinu i fitomedicinu. Pripremna nastava je značajna kako za buduće brucoše, tako i za njihove roditelje koji neće morati plaćati privatne časove.” – ističe za Agrosavete prodekan za nastavu, prof. dr Branislava Belić.

PROČITAJTE I...  Organska proizvodnja u Srbiji - stanje i mogućnosti

Broj mesta za pripremnu nastavu nije ograničen, niti je neophodno prethodno prijavljivanje.

Orius 1120x1080

U nastavku možete da vidite spisak datuma i termina za predmete koji će se obrađivati ove godine.

Agrosaveti---Besplatna-pripremna-nastava-za-prijemni-ispit

Prethodni tekstSavremeni zasad jabuka u seli Mužinac kod Sokobanje
Sledeći tekstZaštita uljane repice od štetočina i bolestu u prolećnom periodu

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime