BESPLATNA PRIPREMNA NASTAVA NA POLJOPRIVREDNOM FAKULTETU

0
71
Agrosaveti---Besplatna-pripremna-nastava-za-prijemni-ispit

I ovog proleća za sve buduće studente, novosadski Poljoprivredni fakultet organizuje besplatnu nastavu za polaganje prijemnog ispita za upis u prvu godinu osnovnih i integrisanih akademskih studija za školsku 2019/2020. godinu. Kako je za naš portal rekla prodekan za nastavu prof. dr Branislava Belić nastava je besplatna i nije potrebno prethodno prijavljivanje kako bi učenici završnih srednjih škola pohađali ovu pripremnu nastavu.

“Prethodnih godina interesovanje je bilo izrazito veliko. Rešili smo da besplatnu pripremnu nastavu organizujemo i ovog proleća za sve maturante koji žele da upišu Poljoprivredni fakultet. Dosadašnje iskustvo nam je pokazalo da učenici koji pohađaju ovaj vid nastave uspešnije savladaju prijemni ispit.” – kaže prof. dr Branislava Belić.

Ciprodex-1038x172

Pripremna nastava će biti organizovana iz matematike, biologije, ekonomike preduzeća i iz hemije. Nastavnici će budućim studentima približiti segmente koji će biti najvažniji i na samom prijemnom ispitu. Zbirke sa ispitnim pitanjima zainteresovani mogu da kupe na portirnici Fakulteta.

“Mi ćemo ove godine upisivati studente na 14 studijskih programa. Na budžetu imamo 515 mesta, a na samofinansiranju 165. Prošle godine najveće interesovanje je bilo za veterinu i fitomedicinu. Pripremna nastava je značajna kako za buduće brucoše, tako i za njihove roditelje koji neće morati plaćati privatne časove.” – ističe za Agrosavete prodekan za nastavu, prof. dr Branislava Belić.

Racer-1038x172

Broj mesta za pripremnu nastavu nije ograničen, niti je neophodno prethodno prijavljivanje.

PROČITAJTE I...  Integralna proizvodnja povrća

U nastavku možete da vidite spisak datuma i termina za predmete koji će se obrađivati ove godine.

Agrosaveti---Besplatna-pripremna-nastava-za-prijemni-ispit

DK Banner 720x90

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime