18. Zimski seminar farmera na Tari od 22. do 28. januara

0
44
seminar predavanje
Foto: Pixabay

Zimski seminar farmera održaće se na Tari, u hotelima Omorika, Javor i Beli dvor u periodu od 22. do 28. januara. To je prilika da farmeri razmene iskustva i direktno dobiju odgovore na mnoga pitanja od eminentnih stručnjaka.

Web baner Dekalb Bayer 1120x180 V01

Teme ovogodišnjeg predavanja su nova saznanja iz sveta i Evrope iz poljoprivredne prakse, struke i nauke, agrarna politika, subvencije… Osim agroekonomskih tema, stručnjaci će voćarima i povrtarima pružiti preporuke o uzgoju, ali i mogućnostima plasmana proizvoda na tržište. Učesnicima seminara biće predstavljena i najnovija tehnička dostignuća iz oblasti poljoprivredne mehanizacije i benefiti njihove primene.

Predavači su eminentni stručnjaci iz oblasti poljoprivrede, a aktivno će učestvovati u radu seminara i predstavnici ministarstva poljoprivrede i pokrajinskog sekretarijata.

Adama Sultan 1120x180

Pored predavanja, na seminaru će proizvođači i distrubuteri predstaviti svoju ponudu mehanizacije i opreme, semena, goriva, đubriva, pesticida, osiguranja useva i bankarskih kredita.

Seminar je prilika za umrežavanje poljoprivrednika, posebno mladih, kao i sticanje novih znanja što će im u velikoj meri pomoći u razvoju svog gazdinstva, kao i smanjenju i optimizaciji troškova proizvodnje, navodi se u saopštenju organizatora KLUB-a 100P plus.

pylon galenika jan 023

Izvor: Ekapija / Poljoprivrednik

PROČITAJTE I...  Organska proizvodnja u Velikom Bokru
Prethodni tekstEtno i preduzetnički turizam u Somboru
Sledeći tekstOvlašćene organizacije u 2023. za sertifikaciju i kontrolu organske proizvodnje

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime