Konferencija Belgrade food show 5. i 6. novembra

0
794
Agrosaveti - Belgrade food show 01

Na konferencije Belgrade food show 5. i 6. novembra najuticajnije konsalting kompanije govoriće o svetskim trendovima u industriji hrane, načinu poslovanja na tržištima i koracima proizvođača na putu do tržišta.

Spyrale Adama 1120x1080

Mintel, jedna od najuticajnijih konsalting kompanija čije usluge koristi više od 5.000 vodećih svetskih kompanija, zajedno sa Green Seeds Group – međunarodnom agencijom za marketing u prehrambenoj industriji, prenosiće svoje iskustvo i znanje kroz konferenciju Belgrade Food Show-a 5. i 6. novembra u hotelu Crowne Plaza, navodi se u saopštenju organizatora Asocijacije za promociju srpske hrane.

Zainteresovani posetioci imaju priliku da se prijave putem oficijalnog sajta www.belgradefoodshow.rs i budu među prvima u Srbiji koji će se edukovati o svetskim trendovima iz prehrambene industrije.

LIBRETO 1120x180

Svetski trendovi u industriji hrane

U okviru Belgrade Food Show konferencije stručnjaci za hranu i piće kompanije Mintel govoriće na temu dominantnih svetskih trendova u industriji hrane, i predstaviti najbolje prilike za region s ciljem postizanja uspeha i na međunarodnom tržištu.

Uspešan put ka tržištu

Na predavanju „Put do tržišta“ eksperti svetski poznate agencije Green Seeds Group odgovoriće na ključna pitanja i predstaviti korake (ambalaža, sertifikati, logistika, distribucija) koji čine uspešni put ka tržištu jednog proizvođača visokokvalitetne hrane.

PROČITAJTE I...  Forum “Hrana za Evropu” 13. decembra u Vrdničkoj kuli

Jedinstveni biznis događaj

Belgrade Food Show je jedinstveni biznis događaj – kombinacija sajma visokokvalitetne hrane i pića, edukativne konferencije i prilike za susrete sa kupcima. Asocijacija za promociju srpske hrane organizuje ovaj dvodnevni događaj s tendencijom da Srbiju pozicionira kao lidera u regionu Jugoistočne Evrope u ovoj industriji.

Događaj će okupiti domaće i strane kupce, regionalne proizvođače i distributere visokokvalitetnih prehrambenih proizvoda. Na konferenciji će, kroz učešće eminentnih evropskih i domaćih stručnjaka i kompanija, moći da se sazna više o novim svetskim i regionalnim trendovima i načinu poslovanja na različitim tržištima.

Ovakvu inicijativu Asocijacije za promociju srpske hrane podržao je USAID Projekat za konkurentnu privredu.

Izvor: Agronews

Prethodni tekstOzakonjena zaštita ptica
Sledeći tekstPočinju licitacije za zakup državnog zemljišta

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime