Konferencija Belgrade food show 5. i 6. novembra

0
732
Agrosaveti - Belgrade food show 01

Na konferencije Belgrade food show 5. i 6. novembra najuticajnije konsalting kompanije govoriće o svetskim trendovima u industriji hrane, načinu poslovanja na tržištima i koracima proizvođača na putu do tržišta.

Luna Sensation Bayer 1120x180 V01

Mintel, jedna od najuticajnijih konsalting kompanija čije usluge koristi više od 5.000 vodećih svetskih kompanija, zajedno sa Green Seeds Group – međunarodnom agencijom za marketing u prehrambenoj industriji, prenosiće svoje iskustvo i znanje kroz konferenciju Belgrade Food Show-a 5. i 6. novembra u hotelu Crowne Plaza, navodi se u saopštenju organizatora Asocijacije za promociju srpske hrane.

Zainteresovani posetioci imaju priliku da se prijave putem oficijalnog sajta www.belgradefoodshow.rs i budu među prvima u Srbiji koji će se edukovati o svetskim trendovima iz prehrambene industrije.

ExelGrow Adama 1120x180

Svetski trendovi u industriji hrane

U okviru Belgrade Food Show konferencije stručnjaci za hranu i piće kompanije Mintel govoriće na temu dominantnih svetskih trendova u industriji hrane, i predstaviti najbolje prilike za region s ciljem postizanja uspeha i na međunarodnom tržištu.

Uspešan put ka tržištu

Na predavanju „Put do tržišta“ eksperti svetski poznate agencije Green Seeds Group odgovoriće na ključna pitanja i predstaviti korake (ambalaža, sertifikati, logistika, distribucija) koji čine uspešni put ka tržištu jednog proizvođača visokokvalitetne hrane.

Galenika Fitofarmacija Flux 1120x185

Jedinstveni biznis događaj

Belgrade Food Show je jedinstveni biznis događaj – kombinacija sajma visokokvalitetne hrane i pića, edukativne konferencije i prilike za susrete sa kupcima. Asocijacija za promociju srpske hrane organizuje ovaj dvodnevni događaj s tendencijom da Srbiju pozicionira kao lidera u regionu Jugoistočne Evrope u ovoj industriji.

PROČITAJTE I...  Biznis inkubator za visoko kvalitetnu hranu

Događaj će okupiti domaće i strane kupce, regionalne proizvođače i distributere visokokvalitetnih prehrambenih proizvoda. Na konferenciji će, kroz učešće eminentnih evropskih i domaćih stručnjaka i kompanija, moći da se sazna više o novim svetskim i regionalnim trendovima i načinu poslovanja na različitim tržištima.

Infinito Bayer 1120x180 V01

Ovakvu inicijativu Asocijacije za promociju srpske hrane podržao je USAID Projekat za konkurentnu privredu.

Izvor: Agronews

Spyrale Adama 1120x1080
Prethodni tekstOzakonjena zaštita ptica
Sledeći tekstPočinju licitacije za zakup državnog zemljišta

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime