Naelektrisana Tesla voda iz Valjeva uskoro na tržištu

0
4722
Agrosaveti - Tesla voda 01

Tesla voda je prva i jedina visoko-progresivno alkalna pijaća voda u Srbiji. Jedinstveni (naelektrisani) ukus Tesla vode rezultat je specifičnog odnosa minerala i jona, a glavna odlika Tesla Vode jeste progresivna alkalnost. Tesla vodu proizvodi i puni kompanija Neutrino Power iz Valjeva.

Adama Maganic 1120x180

Progresivna alkalnost, objašnjavaju iz kompanije, znači da telesne tečnosti postaju i same alkalne pri dodiru sa Tesla vodom.

Iz kompanije Neutrino Power kažu da je Tesla voda samo jedan od patenata grupe srpskih naučnika posvećenih proučavanju i razvijanju fundamentalne nauke koju je postavio Nikola Tesla. Osim toga što je namenjena svima koji svesno podržavaju razvoj nauke i pomoć mladim talentima, Tesla voda je, kažu, i dobar način da se brine o sopstvenom organizmu i zdravlju.

Web baner Sekator Bayer 1120x180 V01

Kako su pregovori sa distributerima u toku, voda je zasada dostupna online poručivanjem, a uskoro bi trebalo da se nađe i u maloprodaji.

Proizvodni proces Tesla vode je u završnoj fazi kompletne automatizacije i od januara 2019. godine, kako je rečeno za eKapiju, kompanija će biti u mogućnosti da isporuči i do 3.600.000 komada boca mesečno.

galenika Plavo ulje 1120x180

Inače, na ovogodišnjem sajmu u Šangaju, kompanija Neutrino Power se predstavila potencijalnim kineskim partnerima.

PROČITAJTE I...  Duvan čvarci iz Donje Zabrdice

Šansa za izvoz na ogromno tržište kakvo je kinesko, kako kažu iz kompanije, znači odličnu priliku da se pored komercijalnog pristupa, sa kineskim prijateljima sarađuje i na planu nauke, podrške mladim naučnicima i zvaničnim institucijama, kao i na razvijanju misli i patenata Nikole Tesle.

Adama Forapro 1120x180

Izvozni planovi kompanije

Kompanija Neutrino Power sa svojim proizvodom zasada je zastupljena na 15 tržišta, uključujući i Srbiju, a evropsko i zapadno tržište trenutno su najvažnija tržišta kojima se kompanija bavi.

„Ostvarili smo izvoz u Kinu, EU i trenutno smo u postupku ulaska u jedan od najvećih trgovinskih lanaca u Ruskoj Federaciji. Do kraja ove godine očekujemo da realizujemo prvi izvoz za Švajcarsku“.

BioPlug 728x90px

„U Sjedinjenim Američkim Državama smo u završnoj fazi registracije u USFDA, a posle toga kreće realizacija plasmana sa poznatim partnerima“.

„U Nemačkoj pregovaramo sa najvećim proizvođačem pijaće vode o davanju licence i pokretanju proizvodnje u toj zemlji, kao drugu fazu nastupa na Evropskom tržištu“ – otkrivaju iz kompanije Neutrino Power za eKapiju.

Izvor: Agronews, eKapija

Prethodni tekstMaloprodaju u Srbiji očekuju velike promene
Sledeći tekstFarma krava i proizvodnja mleka u selu Badovinci

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime