Naelektrisana Tesla voda iz Valjeva uskoro na tržištu

0
4391
Agrosaveti - Tesla voda 01

Tesla voda je prva i jedina visoko-progresivno alkalna pijaća voda u Srbiji. Jedinstveni (naelektrisani) ukus Tesla vode rezultat je specifičnog odnosa minerala i jona, a glavna odlika Tesla Vode jeste progresivna alkalnost. Tesla vodu proizvodi i puni kompanija Neutrino Power iz Valjeva.

Web baner Dekalb Bayer 1120x180 V01

Progresivna alkalnost, objašnjavaju iz kompanije, znači da telesne tečnosti postaju i same alkalne pri dodiru sa Tesla vodom.

Iz kompanije Neutrino Power kažu da je Tesla voda samo jedan od patenata grupe srpskih naučnika posvećenih proučavanju i razvijanju fundamentalne nauke koju je postavio Nikola Tesla. Osim toga što je namenjena svima koji svesno podržavaju razvoj nauke i pomoć mladim talentima, Tesla voda je, kažu, i dobar način da se brine o sopstvenom organizmu i zdravlju.

Adama Sultan 1120x180

Kako su pregovori sa distributerima u toku, voda je zasada dostupna online poručivanjem, a uskoro bi trebalo da se nađe i u maloprodaji.

Proizvodni proces Tesla vode je u završnoj fazi kompletne automatizacije i od januara 2019. godine, kako je rečeno za eKapiju, kompanija će biti u mogućnosti da isporuči i do 3.600.000 komada boca mesečno.

Aneri Galenika 1120x185px

Inače, na ovogodišnjem sajmu u Šangaju, kompanija Neutrino Power se predstavila potencijalnim kineskim partnerima.

PROČITAJTE I...  Obnavljanje proizvodnje u Budimki i Srbijanki

Šansa za izvoz na ogromno tržište kakvo je kinesko, kako kažu iz kompanije, znači odličnu priliku da se pored komercijalnog pristupa, sa kineskim prijateljima sarađuje i na planu nauke, podrške mladim naučnicima i zvaničnim institucijama, kao i na razvijanju misli i patenata Nikole Tesle.

Izvozni planovi kompanije

Kompanija Neutrino Power sa svojim proizvodom zasada je zastupljena na 15 tržišta, uključujući i Srbiju, a evropsko i zapadno tržište trenutno su najvažnija tržišta kojima se kompanija bavi.

„Ostvarili smo izvoz u Kinu, EU i trenutno smo u postupku ulaska u jedan od najvećih trgovinskih lanaca u Ruskoj Federaciji. Do kraja ove godine očekujemo da realizujemo prvi izvoz za Švajcarsku“.

„U Sjedinjenim Američkim Državama smo u završnoj fazi registracije u USFDA, a posle toga kreće realizacija plasmana sa poznatim partnerima“.

„U Nemačkoj pregovaramo sa najvećim proizvođačem pijaće vode o davanju licence i pokretanju proizvodnje u toj zemlji, kao drugu fazu nastupa na Evropskom tržištu“ – otkrivaju iz kompanije Neutrino Power za eKapiju.

Izvor: Agronews, eKapija

Prethodni tekstMaloprodaju u Srbiji očekuju velike promene
Sledeći tekstFarma krava i proizvodnja mleka u selu Badovinci

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime