Novu poljoprivrednu Mehanizaciju možete nabaviti Za Žitarice

0
351
traktor
Foto: Pixabay

Sve je veća potreba za obnovom mehanizacije na gazdinstvima, međutim, poljoprivredni proizvođači često nemaju na raspolaganju gotovinu ili im nisu na raspolaganju krediti po povoljnim uslovima. Jedna kompanija je odlučila da omogući poljoprivrednicima da novu poljoprivrednu mehanizaciju plate – žitaricama.

Web baner Dekalb Bayer 1120x180 V01

Kompanija Majevica iz Bačke Palanke omogućila je poljoprivrednim proizvođačima da kupe novu poljoprivrednu mehanizaciju tako što će da je plate sojom, pšenicom ili kukuruzom.

Kako je za Agrobiznis magazin rečeno, poljoprivrednici po ovim uslovima mogu da nabave: prikolicu jednoosovinsku 4t nosivosti, sejalice od 2 do 12 redova, tanjirače sa 28, 32 i 40 diska, setvospremače, kembridž valjke, špartače, prskalice, žitne sejalice, cisterne za osoku i pitku vodu, EKO drljaču, rasipač mineralnog đubriva, rasturač stajskog đubriva, rovokopač, sitnilicu biljnih ostataka.

Adama Sultan 1120x180

Kako se dalje navodi, soja se obračunava po 100 dinara sa PDV-om, kukuruz po ceni od 44 dinara sa PDV-om, a pšenica je 52 dinara sa PDV-om.

Fabrika Majevica se bavi proizvodnjom poljoprivredne mehanizacije od 1905. godine.

pylon galenika jan 023

Izvor: Agropress

PROČITAJTE I...  Predstavljen prototip IMT traktora
Prethodni tekstSaveti struke za Organski uzgoj VOĆA
Sledeći tekstZdravstveno stanje ozimog ječma i pšenice

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime