Prijave za odmor uz vaučer počinju danas

0
2038
Agrosaveti - Seoski turizam na Staroj planini 06
Foto: Vertigo produkcija / U našem ataru

Od 1. januara 2022. (danas) počinju prijave za turističke vaučere koje dodeljuje država kako bi podstakla domaće turiste da provedu svoj odmor u Srbiji. Evo i kako da se prijavite, kao i do kada važe vaučeri.

Web baner Monsoon Bayer 1120x180 V01

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija u Vladi Republike Srbije Tatjana Matić saopštila je da će od 1. januara početi prijavljivanje za turističke vaučere za odmor u Srbiji. Ona je istakla da je ova mera od posebne važnosti kako bi se oporavio sektor domaćeg turizma.

Vrednost vaučera je 5000 dinara (pet hiljada dinara), a mogu se koristiti u trajanju od najmanje 5 noćenja van grada, opštine, odnosno mesta prebivališta korisnika vaučera, sve do 20. novembra 2022. godine.

2022 Custodia 1120x1080

Prijavljivanje je moguće od 1. januara zaključno sa 15. oktobrom 2022. godine.  Potencijalni korisnici su u obavezi da na šalterima JP ,,Pošta Srbije” podnesu prijave najkasnije 30 dana pre početka realizacije aranžmana.

Rezervacija smeštaja se vrši kod ugostitelja sa objavljene liste, na osnovu čega on izdaje potvrdu o rezervaciji. Lista ugostitelja koji učestvuju u realizaciji šeme dodele vaučera objavljena je na internet prezentaciji Ministarstva, a biće ažurirana dva puta sedmično.

galenika fitofarmacija pylon 1120x85

Sve dodatne informacije u vezi sa prijavom i načinima realizacije šeme dodela vaučera zainteresovani mogu dobiti na internet adresi Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija www.mtt.gov.rs.

PROČITAJTE I...  Seoski turizam na Staroj planini
Prethodni tekstPoreklo KARFIOLA: Da li dolazi iz prirode ili ga je napravio čovek?
Sledeći tekstMatičnjak pomaže u otklanjanju hroničnog umora nakon preležanog kovida

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime