Voćaru iz Bukovca preko noći posekli voćnjak

0
258
Agrosaveti---posecen-vocnjak---08

Porodici Petković iz Bukovca neko je tokom noći posekao čitav voćnjak. Ono što su zatekli kada su došli da ga obiđu nisu mogli ni da zamisle. 280 stabala kajsije koju su negovali neko je presekao na pola i to bukvalno sve i jedno stablo.

Web-baner-OSR-Dekalb-Vertigo-1120x180-V01

“Supruga je prva iz autobusa primetila da se voćnjak ne vidi i javila mi. Pitao sam je kako se ne vidi, šta pričaš? Međutim kada smo došli na parcelu videli smo da je neko tokom noći posekao sve i jedno stablo. Odmah smo zvali policiju koja je obavila uviđaj. Strahovali smo od leda, mraza, ali ovo nismo mogli ni da zamislimo.” – priča za Agrosavete Goran Petković.

2-Vertigo-Kalif-Mega-1120x180

SVE DELUJE KAO DOBRO ISPLANIRANA AKCIJA

Kajsije su bile u drugoj godini te ih je neko bukvalno presekao. Verovatano, profesionalnijim makazama, dodaje naš sagovornik. Sve deluje kao dobro isplanirana akcija, a zašto bi to neko uradio, Goran ne može niti da pretpostavi.

Web-baner-Luna-Experience-Vertigo-1120x180-V01

Agrosaveti---posecen-vocnjak---07

“Tragova nema, a padala je tu noć baš jaka kiša, te mislim da su to uradili pre te kiše, dakle između 22 i 2 ujutru, jer nikakvih tragova nema, kao da su to duhovi uradili.” – dodaje naš sagovornik.

Banner_728x90

SAV TRUD NESTAO PREKO NOĆI

Gorana i njegovu porodicu sada više zanima odgovor na pitanje ZAŠTO, a ne KO, jer ne može ni da zamisli da je neko toliko bio ljut na njega pa da mu ovako nešto uradi. Inače, njegov sin je na masteru na smeru voćarstvo i ovaj voćnjak je bio njegovih ruku delo. Sada je ostalo samo jedno veliko razočarenje i gomila pitanja, dodaje naš sagovornik.

Biofor baner 728x90

“Teže mi je sad njega gledati takvog, nego ovu štetu i pustoš ovde na parceli.” – ističe Goran.

PROČITAJTE I...  Najlepša je moja njiva - voćnjak u Maradiku

Pita se naš domaćin i kakva je ovo poruka, da li treba da se seli, da li je ovo kraj, ili treba da se boji? Nadaju se Petkovići da će policija počionioce pronaći, da će pravda biti zadovoljena i da će oni dobiti odgovor na pitanje Zašto?

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime