Kubota mehanizacija iz Milurović komerca

0
548
Agrosaveti - Kubota mehanizacija 06

85. Poljoprivredni sajam u Novom Sadu doneo je nove tehnologije, nove informacije i nove pogodnosti domaćim poljoprivrednicima. Međutim, neke stvari se ipak ne menjaju. „Milurović komerc“ je već godinama verni izlagač i prijatelj svih poljoprivrednika. Ova kompanija zastupljena je na poljoprivrednom sajmu više od 15 godina. Svake godine nude kako inovacije iz sveta poljoprivredne mehanizacije, tako i načine da svojim vernim domaćinima omoguće lakšu obnovu mehanizatorskog parka.

„Što se tiče naših glavnih brendova i naših glavnih mašina koje zastupamo, tu naravno dominira japanska Kubota. Program traktora od 12 do 170 konja. Imamo izuzetno jak program za voćare i vinogradare“ – navodi Srđan Mihajlović, menadžer prodaje „Milurović komerc“.

Adama - Katalog - 1038x172-katalog-2019

Osim traktora „Milurović komerc“ pokazala je i svoj program Kubotinih priključnih mašina, plugova, zelena linija mašina ali i mehanizaciju koja je deo budućnosti u poljoprivredi.

Svetske premijere i kod nas na tržištu

„Stvarno imamo jedan jako fini paket mašina da ponudimo. Ne samo što se tiče traktora i priključnih mašina, nego i kompletan program precizne poljoprivrede“ – ističe Mihajlović.

PROČITAJTE I...  Mehanizacija modernih ratara

Neke od mašina koje su se mogle videti na štandu „Milurović komerc“ imale su i skorašnju svetsku premijeru. Posetioci su imali prilike da uživo pogledaju najnoviju tehnologiju u svetu poljoprivrede koja je premijerno prikazana u Hanoveru, novembra meseca 2017. godine.

I kada se odlučite za potrebnu mehanizaciju, važno je da u prodavcu nađete partnera koji se trudi da nađe način da vam pomogne u toj kupovini.

Obnova mehanizacije je velika investicija ali i neophodnost moderne poljoprivrede. Zato je važno naći dobrog partnera u koga domaćini imaju poverenja. „Milurović komerc“ nije samo firma koja plasira mehanizaciju na naše tržište, to je porodica poljoprivrednika koja razume izazove ali i nudi rešenje svim domaćinima, zemljoradnicima, pravim poljoprivrednim proizvođačima.

Opširnije pogledati u prilogu.

DK Banner 720x90

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime